Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:20 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Județean a pierdut procesul în care a contestat o decizie a CNSC

ro

16 Apr, 2022 00:00 1487 Marime text
  • Completul C2 Fond Achiziții, format din magistrații Carmen Duță, Livia Augustina Nistor și Marilena Mircioi, al Secției de contencios administrativ și fiscal a Curții a decis ieri să respingă plângerea spitalului.
 
Curtea de Apel Constanța a respins ieri, 15 aprilie 2022, plângerea formulată de Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța împotriva deciziei Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor de a anula raportul unei proceduri de atribuire a unui contract public.
 
Decizia a fost luată în dosarul 214/36/2022, în care Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei“ Constanța a contestat Decizia Consiliului Național pentru Soluționarea Contestațiilor nr. 590/ C3/385/18.03.2022.
 
Completul C2 Fond Achiziții, format din magistrații Carmen Duță, Livia Augustina Nistor și Marilena Mircioi, al Secției de contencios administrativ și fiscal a Curții a decis ieri să respingă plângerea spitalului.
 
Se arată în minuta hotărârii că instanța „respinge excepţia tardivităţii recursului, ca nefondată. Respinge plângerea, ca nefondată. Obligă reclamantul la plata către pârâtă a cheltuielilor de judecată în cuantum de 1.300 de lei, reprezentând onorariu de avocat. Definitivă“.
 
Amintim, potrivit CNSC, Decizia nr. 590/C3/385/18.03.2022 face referire la contestația formulată de Vic Insero, reprezentată legal de Ștefan Moise, împotriva rezultatului atribuirii Lotului nr. 2 al licitației deschise organizate de SCJU pentru încheierea acordului-cadru de furnizare „Consumabile pentru copiere / printare“.
 
CNSC a admis contestația Vic Insero SRL și „anulează raportul procedurii nr. 9760/16.02.2022, precum și actele subsecvente lui, în partea ce privește propunerea tehnică depusă de Toko SRL“.
 
Totodată, Consiliul „obligă autoritatea contractantă să reevalueze această ofertă, în termen de 11 zile de la primirea prezentei decizii, prin raportare la prevederile caietului de sarcini“.
 
În acest context, spitalul va trebui să reevaluze oferta primită.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
CNSC a respins contestația. SC Synergetics Corporation cere anularea deciziei și a procedurii de atribuire la Curtea de Apel Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii