Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șefii Parchetelor Ce a decis CSM legat de conducerea procurorilor dobrogeni

ro

20 Jun, 2020 00:00 2439 Marime text
  • Procurorul criminalist Zafer Sadîc a fost delegat șeful Secției urmărire penală din Parchetul Tribunalului Constanța
Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii s-a întrunit în ședință în această săptămână, pentru a pune în discuție inclusiv aspecte legate de conducerea parchetelor dobrogene.
Astfel, cea mai importantă decizie luată de CSM pentru Constanța vizează chiar Parchetul Curții de Apel Constanța, unitate de anchetă în raza căreia se află celelalte parchete din județele Tulcea și Constanța.

Pentru Parchetul Curții de Apel, a fost prelungită delegarea în funcția de procuror general a magistratului Gigi Valentin Ștefan. Prin această decizie a Secției pentru procurori a CSM, Gigi Valentin Ștefan va asigura funcția de procuror general al Constanței până la ocuparea funcției prin concurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
Totodată, conducerea Parchetului Tribunalului Constanța a fost și ea, asigurată, pentru următoarele șase luni. Magistratul Gill Julien Grigore Iacobici a fost din nou delegat pe funcția de prim procuror al parchetului, după ce propunerea de prelungire a delegării a fost aprobată.

Parchetul Judecătoriei Mangalia va fi condus și în următoarele șase luni de magistratul Gabriela Rugea, după ce și delegarea sa pe funcție a fost prelungită, prin aceeași decizie a Secției pentru procurori a CSM.
Nu în ultimul rând, procurorul criminalist Zafer Sadîc a fost delegat procuror șef al Secției urmărire penală, din cadrul Parchetului Tribunalului Constanța.


Citește și:

Conducerea parchetelor constănțene, pe ordinea de zi a Consiliului Superior al Magistraturii. Ce se va discuta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii