Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorul constănţean Silviu Ciocoiu, mai aproape de Secţia Specială

ro

07 Oct, 2019 00:00 1780 Marime text
Procuror al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, magistratul Silviu Ciocoiu este pe cale să părăsească această unitate de parchet.
 
Concret, procurorul a fost declarat admis în vară la concursul pentru Secţia de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie, denumită pe scurt Secţia Specială. Pe 8 octombrie, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii se va întruni pentru a valida rezultatele concursului pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul Secţiei Speciale.
 
Alături de constănţeanul Silviu Ciocoiu, care a şi obţinut, de altfel, cel mai mare punctaj în vară, au mai fost declaraţi admişi la Secţia Specială procurorul Adina Petrescu, din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, dar şi magistratul Nicolae-Adelin Mihăilă, din Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău.
 
Cu toate că încă din vară s-a încheiat desfăşurarea concursului, Plenul CSM nu a validat nici până în prezent rezultatele concursului, şedinţele întrunite în acest scop, dar şi pentru validarea noului procuror-şef al Secţiei Speciale fiind mereu amânate.
În acest context, rămâne de văzut dacă şedinţa din 8 octombrie va fi una cu noroc pentru magistratul constănţean, care va putea pleca apoi la noua structură de investigaţie unde va fi desemnat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii