Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:56 16 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorii din Constanța susțin mâine testarea scrisă, la examenul pentru funcțiile de conducere

ro

03 Oct, 2020 20:03 1928 Marime text


Procurorii din Constanța înscriși la examenul pentru funcțiile de conducere din județ vor susține mâine, 4 octombrie 2020, testarea scrisă, în cadrul concursului organizat de Consiliul Superior al Magistraturii.

Examenul se va desfășura la centrul de examinare din stabilit în cadrul Universității Nicolae Titulescu, din București.

Anterior testării scrise, candidații și-au susținut proiectele de management, însă rezultatele sunt anonimizate, până la publicarea mediilor finale.

Amintim că, pentru acest concurs, la Constanța a fost pusă la bătaie inclusiv funcția de procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța. Pentru acest post s-a înscris doar actualul procuror general, magistratul Gigi Valentin Ștefan.

În același timp, pentru funcțiile de procurori generali adjuncți ai Constanței s-au înscris magistrații Beatrice Silvia Șișman și Mihaela Mergeane.

La acealși concurs, pentru Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța s-au înscris magistrații Gill Julien Grigore Iacobici, pentru prim-procuror, și Andra Georgiana Vasile, pentru prim-procuror adjunct.

La conducerea Parchetului Judecătoriei Constanța candidează Mihai Alexandru Stanciu, pentru prim-procuror, și Giorgiana Violeta Apostol, pentru adjunct.


Pentru prim-procuror al Parchetului Judecătoriei Mangalia s-a înscris magistratul Gabriela Rugea.

La Tulcea, pentru funcția de prim-procuror al Parchetului Tribunalului s-au înscris magistrații Marina Coca Crețu și Valentina Laura Grădină. Pentru adjunct concurează magistratul Ana Maria Casian Mauna.

Pentru Parchetul Judecătoriei Tulcea s-au înscris Dan Stepanencu, pentru funcția de prim-procuror, și Ionuț Doru Blejușcă, pentru adjunct.

Ti-a placut articolul?

Comentarii