Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectura Constanța la judecată cu Administrația Județeană a Finanțelor Publice

ro

12 Nov, 2021 00:00 2488 Marime text
  • Părți în dosar sunt Instituția Prefectului județului Constanța în calitate de reclamant și Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați - Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța, care are calitatea de pârât
  • Acțiunea împotriva ANAF, vine ca urmare a refuzului instituției financiare de restituire a amenzii în sumă de 73.780 lei plătită de Prefectura Constanța, urmare a neîndeplinirii obligației de a face a comisiei județene de fond funciar
     

Instituția Prefectului județului Constanța a înregistrat pe rolul Tribunalului, secția de contencios administrativ şi fisca, dosarul nr. 8397/118/2021.
Prin această acțiune, Prefectura Constanța vizează obținerea tutelei administrative pentru anulare act administrativ adresă nr.57157/13.10.2021. Magistrații de la Tribunalul Constanța nu au stabilit deocamdată un termen în această speță.

Părți în dosar sunt Instituția Prefectului județului Constanța în calitate de reclamant și Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați - Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța, care are calitatea de pârât.

Potrivit reprezentantului Guvernului în teritoriu, acțiunea împotriva ANAF, vine ca urmare a refuzului instituției financiare de restituire a amenzii în sumă de 73.780 lei plătită de Prefectura Constanța, urmare a neîndeplinirii obligației de a face a comisiei județene de fond funciar.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Prefectura Constanța pierde procesul cu CLM Constanța. Dosarul viza o investiție a firmei Cambela Prod SRL
 


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii