Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:27 14 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziții DIICOT la Constanța! Doi bărbați, arestați

ro

20 May, 2021 13:17 1769 Marime text


Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT - S.T. Constanța, au efectuat patru percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și operațiuni fără drept cu substanțe noi cu proprietăți psihoactive.

După realizarea unei acțiuni de prindere în flagrant delicta doi bărbați în timp ce ar fi comercializat droguri de risc, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au efectuat 4 percheziții domiciliare, pe raza județului Constanța.

Au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor, 4 telefoane mobile, 12.000 de lei, 2 cântare electronice de precizie, 2 grindere, precum și alte bunuri cu valoare probatorie.

În urma audierilor, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de orefață de două persoane, iar în cursul zilei de ieri au fost prezentate instanței de judecată care a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii