Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe cine ar putea delega CSM șef în Parchetul Curții de Apel Constanța

ro

07 May, 2023 12:45 1534 Marime text


Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii cva discuta în ședința de marți, 9 mai 2023, despre conducerea Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.
 
În acest sens, Secția va analiza propunerea de delegare în funcția de procuror șef al Secției Judiciare a unității de anchetă a magistratului Teodora Elena Rotea.
 
Magistratul Teodora Elena Rotea își desfășoară activitatea în cadrul Parchetului Curții de Apel Constanța începând cu data de 1 mai, după ce CSM a aprobat transferul procurorului de la Parchetul Tribunalului Constanța.
 
Anterior transferului, Teodora Elena Rotea a fost procuror șef al Secției Judiciare a Parchetului Tribunalului Constanța, fiind numită în funcție în decembrie 2020, cu un mandat valabil timp de trei ani.
 
Și înainte de numirea în funcție, magistratul Rotea a asigurat conducerea secției, fiind delegată de CSM în acest sens.
 
Procurorul Teodora Elena Rotea a făcut parte din Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia, însă şi-a desfăşurat activitatea şi la Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa înainte de a ajunge la Parchetul Tribunalului.
 
Discuțiile privind delegarea sa pe funcția de conducere din cadrul Parchetului Curții de Apel Constanța se vor purta în cadrul ședinței Secției pentru Procurori a CSM de marți, 9 mai 2023, de la ora 11.00.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii