Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial, de la Consiliul Superior al Magistraturii Ce posturi de conducere sunt libere, în instanțele constănțene

ro

04 Aug, 2020 00:00 1743 Marime text
  • Sunt vacante ambele funcții de vicepreședinte din cadrul Curții de Apel Constanța.
  • La nivelul județului Constanța, sunt disponibile funcții de președinte al Secției penale a Judecătoriei Constanța, vicepreședinte al Judecătoriei Medgidia și președinte al Judecătoriei Mangalia.
Consiliul Superior al Magistraturii a făcut publică lista posturilor de conducere vacante ori care urmează a fi eliberate în curând, în instanțele din raza Curții de Apel Constanța.
Potrivit datelor oficiale puse la dispoziție de Consiliul Superior al Magistraturii, la nivelul Curții de Apel Constanța sunt vacante ambele funcții de vicepreședinte din cadrul instanței.
Totodată, pentru Judecătoria Constanța este disponibilă funcția de președinte al Secției pentru cauze penale, în timp ce la Judecătoria Medgidia, este liberă funcția de vicepreședinte.
De asemenea, vacntă este și funcția de președinte al Judecătoriei Mangalia.
Pentru instanțele din județul Tulcea, aflate tot pe raza Curții de Apel Constanța, sunt vacante funcțiile de președinte al Tribunalului Tulcea și, respectiv, de președinți pentru Secția penală, dar și cea civilă și de contencios administrativ și fiscal ale instanței.
Pe lista posturilor de conducere vacante în instanțele dobrogene mai figurează funcțiile de președinte al Judecătoriilor Tulcea, Măcin și Babadag, dar și postul de vicepreședinte al Judecătoriei Tulcea.
 

Concursul, în desfășurare

În paralel, judecătorii dobrogeni sunt deja înscriși și parcurg probele concursului organizat pentru funcțiile de conducere.
În prezent, concursul a ajuns în etapa formulării contestațiilor la baremul de soluționare pentru testarea scrisă ce a avut loc în week-end-ul trecut.
Reamintim, în concurs s-au înscris magistrații Ecaterina Grigore, Gabriel Sandu Lefter, Mihaela Cristina Mocanu și Claudiu Iulian Răpeanu, toți din cadrul Curții de Apel Constanța, ce candidează pentru cele două funcții de vicepreședinte de la Curtea de Apel.
De asemenea, magistratul Luminița Niculache, de la Tribunalul Tulcea, s-a înscris în concurs pentru funcția de președinte al Tribunalului tulcean, iar magistrații Ciprian Gabriel Butaru, de la Judecătoria Constanța, și, respectiv, Monica Florentina Ghiol, de la Judecătoria Măcin, candidează pentru funcția de președinte al Judecătoriei Măcin.


Citește și:

Judecătorii constănțeni, la examen pentru funcțiile de conducere. Când își vor susține proiectele
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii