Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O fetiță de cinci ani, agresată sexual într-un microbuz închiriat de grădiniță Inculpatul a recunoscut tot și așteaptă decizia finală

ro

22 Nov, 2019 00:00 1397 Marime text
Un bărbat din Constanța a fost condamnat la doi ani și nouă luni de închisoare cu suspendare, pentru comiterea infracțiunii de agresiune sexuală. Procurorii spun că victima individului este o fetiță în vârstă de cinci ani.
 
Fapta a avut loc aproape de jumătatea lunii mai, într-un microbuz închiriat de o grădiniță din Constanța, cu ocazia unei excursii.
 
Concret, inculpatul este acuzat că, profitând de vulnerabilitatea victimei, datorată vârstei fragede și de imposibilitatea acesteia de a se apăra din cauza faptului că dormea, i-ar fi introdus mâna dreaptă în interiorul pantalonilor și a mișcat-o preț de aproximativ 5-6 secunde în dreptul organului genital al minorei. Mai menționăm că inculpatul se afla în acel microbuz deoarece făcea parte dintr-un grup restrâns de adulți care supraveghea copiii.
 
Decizia Judecătoriei Constanța a fost contestată la Curtea de Apel Constanța, instanță care va lua o decizie definitivă luna viitoare.    
 
Citește și:
 
Calvarul unei familii din Constanţa, în instanţă Opt ani de închisoare pentru violenţă în familie, distrugere şi agresiune sexuală
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii