Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:33 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Niciun candidat pentru DNA Constanța

ro

08 Feb, 2022 00:00 1749 Marime text
  • O situație similară s-a înregistrat și cu ocazia concursului organizat anterior de CSM, în anul 2020, pentru ocuparea unor funcții de execuție în cadrul Direcției Naționale Anticorupție, când niciun candidat nu s-a înscris pentru DNA Constanța.
Consiliul Superior al Magistraturii a făcut păublică lista procurorilor a căror candidatură a fost admisă la concursul pentru Direcția Națională Anticorupție.
 
Pentru Serviciul Teritorial Anticorupție Constanța al DNA, CSM pusese la bătaie un post de execuție, însă, potrivit listei oficiale, niciun candidat nu a optat pentru DNA Constanța.
 
Amintim, o situație similară s-a înregistrat și cu ocazia concursului organizat anterior de CSM, în anul 2020, pentru ocuparea unor funcții de execuție în cadrul Direcției Naționale Anticorupție, când niciun candidat nu s-a înscris pentru DNA Constanța.
 
Se arată în tabelul oficial pus la dispoziție de CSM că, dintre cei 11 procurori care s-au înscris la concurs, șase au optat pentru DNA Structura Centrală (dintre care două opțiuni au mers spre Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiuni de courpție săvârșite de militari și una pentru Secțiile care efectuează urmărirea penală).
 
Alte candidaturi au fost depuse pentru DNA Iași, Cluj, Timișoara (două) și ST Ploiești al DNA. Niciuna pentru Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Angajare
Se deschid porțile DNA Constanța!

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii