Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nava Gulf Petroleum 4, sub pavilion Liberia, reținută în Portul Constanța!

ro

22 Sep, 2023 10:01 1025 Marime text



Judecătorii de la Tribunalul Constanța au decis reținerea în Portul Constanța a navei Gulf Petroleum 4, sub pavilion Liberia!

Hotărârea a fost luată în dosarul 6452/118/2023, la solicitarea Boat&Yacht Service SRL, și poate fi contestată.

Oficial!

Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de reclamanta Boat&Yacht Service SRL în contradictoriu cu pârâta AA Marine Inc. Dispune reţinerea în Portul Constanţa a navei Gulf Petroleum 4, sub pavilion Liberia, proprietatea pârâtei AA Marine Inc., până la soluţionarea dosarului nr.6451/118/2023 al Tribunalului Constanţa, având ca obiect sechestru asigurător navă. Executorie. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare, ce se depune la Tribunalul Constanţa. Pronunţată astăzi, 21.09.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.

UPDATE

Potrivit Termene.ro, platformă consultată la data de 22 septembrie 2023, SC Boat & Yacht Service SRL (cu sediul în Ilfov) este controlată de Pirvu Dragos – Stelian, asociat unic și administrator, iar pentru anul 2022 a declarat o cifră de afaceri netă de 2.275.717 de lei și un profit net de 30.051 de lei.
 
Printre autoritățile contractante se află, Garda de Coastă, Autoritatea Navală Română, Unitatea Militară 02133, Judetul Vrancea (Consiliul Județean), Centrul Român pentru Pregătirea și Perfectionarea Personalului din Transporturi Navale, Municipiul Mangalia și Administrația Naționala Apele Române -Administrația Bazinală de Apă Mureș.

De menționat pe rolul Tribunalului Constanța există un alt dosar, 6451/118/2023, cu obiect „sechestru navă sechestru asigurator asupra navei“, cu părțile Boat & Yacht Services SRL cu sediul procesual ales la SCA Cristea și Asociatii, având calitatea de creditor, iar AA Marine Inc prin Agentul Navei M / V Gulf Petroleum 4- Eastern Shipping SRL este debitor.
 
Primul termen a fost stabilit pentru data de 3 octombrie 2023.

Foto cu rol ilustrativ.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

O navă sub pavilion Panama a fost reținută în portul Constanța

Nava „JETMAX 2”, sub pavilion Vanuatu, reținută în Portul Constanța!

Nava „Sunny Lynn“, din Panama, reținută în Portul Constanţa

Nava „Captain Omar”, reţinută în Portul Constanţa!

Nava AT27, sub pavilion Belize, reținută de judecătorii din Constanța, în Portul Midia

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii