Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:23 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nava „Captain Omar”, reţinută în Portul Constanţa!

ro

07 Jun, 2022 09:44 1510 Marime text
Imagine Port Constanta. Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanța 

 
Judecătorii de la Tribunalul Constanța au dispus reţinerea în Portul Constanţa a navei „Captain Omar”, sub pavilion Republica Palau, proprietatea pârâtei Margab Castle Maritime CO LTD, până la soluţionarea cauzei înregistrate pe rolul Tribunalului Constanţa sub nr. 3901/118/2022, având ca obiect instituirea sechestrului asigurător asupra aceleiaşi nave.
 
Decizia este executorie.

Hotărârea poate fi atacată cu apel în 5 zile de la comunicare. Apelul se va depune la Tribunalul Constanţa.
 
Potrivit datelor oficiale puse la dispoziție de Portalul instanțelor de judecată, în perioada aprilie 2018 – până în prezent, judecătorii de la Tribunalul au dispus reținerea în Portul Constanţa a aproximativ 30 de nave,

Conform wikiwand.com, Palau, după numele său oficial Republica Palau, este o țară insulară aflată în Oceanul Pacific, la 800 km est de Filipine. Câștigându-și independența în anul 1994, Palau este una dintre cele mai mici și mai tinere țări, potrivit sursei citate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii