Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nava AT27, sub pavilion Belize, reținută de judecătorii din Constanța, în Portul Midia

ro

11 Jan, 2022 10:21 1555 Marime text

 
Judecătorii de la Tribunalul Constanța au decis reținerea în Portul Midia a navei „AT27“ sub pavilion Belize.

Decizia nu este definitivă!

Oficial!

Admite cererea de chemare în judecată având ca obiect ordonanţă preşedinţială – reţinere navă. Dispune reţinerea în Portul Midia a navei ”AT27” sub pavilion BELIZE, până la soluţionarea definitivă a dosarului înregistrat pe rolul Tribunalului Constanţa – Secţia a II-a Civilă sub numărul nr.159/118/2022, având ca obiect înfiinţarea măsurii sechestrului asigurător asupra aceleiaşi nave. Executorie. Cu drept de apel, în termen de 5 de zile, de la comunicare. Apelul se depune la Tribunalul Constanţa – Secţia a II-a Civilă, sub sancţiunea nulităţii, conform art.471 alin.1 C.proc.civ.rep.. Pronunţată astăzi, 10.01.2022, punerea soluţiei la dispoziţia părţilor fiind realizată prin mijlocirea grefei instanţei, conform art.402 teza finală C.proc.civ.rep..



Potrivit datelor oficiale puse la dispoziție de Portalul instanțelor de judecată, în perioada aprilie 2018 – până în prezent, judecătorii de la Tribunalul au dispus reținerea în Portul Constanţa a aproximativ 25 de nave, printre acestea aflându-se: nava „M/S Nimas” sub pavilion Croaţia, nava „Captain Nagdaliyev“, sub pavilion Malta, navei „Tiras“ , sub pavilion Rusia, nava „Lady Abeer”, sub pavilion Republica Togoleză.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

16 nave au fost reținute de judecători în Portul Constanța, din 2018 până în prezent. Lista completă

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii