Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:22 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nava „Sunny Lynn“, din Panama, reținută în Portul Constanţa

ro

08 Sep, 2023 10:16 1018 Marime text


Judecătorii de la Secţia a II-a civilă din Tribunalul Constanța au decis reţinerea în Portul Constanţa a navei „Sunny Lynn“ - pavilion Panama, în Portul Constanţa.
 
Decizia magistraților este valabilă până la  soluționarea unui alt dosar, având ca obiect instituirea sechestrului asigurător asupra aceleiaşi nave.
 
Decizia a fost luată înm dosarul nr. 6129/118/2023, cu părți Jrc Doo cu sed.ales la av. Nita Virgil (creditor) și MJ Chartering Limited (debitor).
 
Oficial!
 

Solutia pe scurt: Admite cererea de emitere ordonanţă preşedinţială – reţinere navă, formulată de reclamanta JRC DOO în contradictoriu cu pârâta M.J Chartering Limited. Dispune reţinerea în Portul Constanţa a navei "Sunny Lynn" - pavilion Panama, în Portul Constanţa, proprietatea pârâtei, până la soluţionarea definitivă a dosarului nr.6129/118/2023, având ca obiect instituirea sechestrului asigurător asupra aceleiaşi nave. Obligă pe pârâtă să plătească reclamantei suma de 100 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând taxă judiciară de timbru. Executorie. Cu drept de apel, în termen de 5 de zile, de la comunicare ; cererea de appel se depune la Tribunalul Constanţa – Secţia a II-a Civilă, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată astăzi, 07.09.2023, punerea soluţiei la dispoziţia părţilor fiind realizată prin mijlocirea grefei instanţei.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
16 nave au fost reținute de judecători în Portul Constanța, din 2018 până în prezent. Lista completă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii