Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:21 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nava „JETMAX 2”, sub pavilion Vanuatu, reținută în Portul Constanța!

ro

13 Sep, 2023 16:46 1850 Marime text



Tribunalul Constanța a dispus reţinerea în portul Constanţa a navei „JETMAX 2”, sub pavilion Vanuatu!

Decizia a fost luată în dosarul 6218/118/2023, la cererea companiei de remorcare Coremar, și poate fi contestată la Curtea de Apel Constanța.

Oficial!

Solutia pe scurt: HOTĂRÂRE Admite cererea formulată de creditoarea reclamantă COMPANIA DE REMORCARE MARITIMĂ COREMAR SA Constanţa în contradictoriu cu debitoarea pârâtă KADZA DIS TICARET AS. Dispune reţinerea în portul Constanţa a navei „JETMAX 2”, identificată prin nr. IMO 9006447, sub pavilion Vanuatu, proprietatea pârâtei KADZA DIS TICARET AS, până la soluţionarea cauzei înregistrate pe rolul Tribunalului Constanţa sub nr. 6215/118/2023, având ca obiect instituirea sechestrului asigurător asupra aceleiaşi nave. Obligă debitoarea pârâtă KADZA DIS TICARET AS la plata cheltuielilor de judecată către creditoarea reclamantă COMPANIA DE REMORCARE MARITIMĂ COREMAR SA Constanţa în sumă de 1000 lei reprezentând taxă judiciară de timbru. Executorie. Cu apel în 5 zile de la comunicare. Apelul se va depune la Tribunalul Constanţa. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor, prin medierea grefei instanţei, azi 12.09.2023.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Nava „Sunny Lynn“, din Panama, reținută în Portul Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii