Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Muftiatul Cultului Musulman din România şi Comunitatea Musulmană Cernavodă, la judecată cu Primăria Hârşova

ro

30 Jan, 2020 00:00 2193 Marime text

Muftiatul Cultului Musulman din România şi Comunitatea Musulmană Cernavodă sunt parte într-un dosar în care au calitatea de apelanţi, iar Oraşul Hârşova prin Primar are calitatea de intimat.
 
Pe rolul Tribunalului Constanţa, pe data de  28.01.2020, a fost înregistrat dosarul nr. 197/842/2019*, Secţia I Civilă, materia – civil, obiectul - contestaţie la executare, stadiul procesual – apel. Muftiatul Cultului Musulman din România şi Comunitatea Musulmana Cernavodă au calitatea de apelanţi în dosar, iar Oraşul Hârşova prin Primar - calitatea de intimat. De asemenea, BRD Cernavodă este terţ poprit. Deocamdată nu a fost stabilită prima şedinţă a magistraţilor.
 
„Un cetăţean care s-a dat drept membru al comunităţii noastre a închiriat un spaţiu de la Primăria Hârşova, pentru care nu a plătit. Și s-a acumulat o datorie de peste 2.000 de lei. Primăria Hârşova ne-a pus poprire pe conturi“, a explicat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, purtătorul de cuvânt al Muftiatului Cultului Musulman din România, consilierul eparhial Octai Memiş.
 
Citeşte şi:
 
Alegeri la Muftiatul Cultului Musulman din România pentru funcţia de Muftiu!

Delegaţia Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, în vizită de lucru la Muftiatul Cultului Musulman din România

Cimitir nou pentru comunitatea musulmană din Constanţa. Detalii exclusive prezentate de muftiul Muurat Iusuf (document)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii