Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:05 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihaela Andra Negoi, director al Departamentui Dezvoltare Investiții, din Apele Române, a recunoscut tot la DNA Constanța (DOCUMENTE)

ro

11 Jan, 2022 09:21 4314 Marime text


 
Mihaela Andra Negoi, director al Departamentui Dezvoltare Investiții, din Administrația Națională „Apele Române“, a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa.
 
Negoi a fost cercetată în stare de libertate, pentru săvârşirea infracțiunii de:folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informați.
 
Ieri, Tribunalul Constanța a admis acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie- Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa cu Negoi Mihaela Andra.
 
Instanța a dispus renunţarea la aplicarea pedepsei pentru infracţiunea de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informa?ii ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații.
 
Tribunalul i-a aplicat inculpatei un avertisment, constând în prezentarea motivelor de fapt care au determinat renunţarea la aplicarea pedepsei şi atenţionarea inculpatei asupra conduitei sale viitoare şi a consecinţelor la care se expune dacă va mai comite infracţiuni.
 
Instanța i-a atras atenţia asupra dispoziţiilor art.82 alin.3 C.pen., respectiv dacă în termen de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii prin care s-a dispus renunţarea la aplicarea pedepsei se descoperă că săvârşise anterior rămânerii definitive a hotărârii o altă infracţiune, pentru care i s-a stabilit o pedeapsă, chiar după expirarea acestui termen, renunţarea la aplicarea pedepsei se anulează şi se stabileşte pedeapsa pentru infracţiunea care a atras iniţial renunţarea la aplicarea pedepsei, aplicându-se apoi, după caz, dispoziţiile privitoare la concursul de infracţiuni, recidivă sau pluralitate intermediară.

Decizia Trib unalului Constanța nu este definitivă.

Potrivit declarației de avere completată la data de 02 februarie 2021 (ce poate fi citită integral accesând secțiunea Documente), Mihaela Andra Negoi deține, din 2019, împreună cu o altă persoană, un apartament în București, în suprafață de 48,71 mp. și conduce un auto marca Mercedes, fabricat în 2013.
 
În 2020, Mihaela Andra Negoi a împrumutat de la Raiffeisen Bank 97.670 cu scadența în 2025.
 
Ca venit anual, Mihaela Andra Negoi a declarat 111.896 lei (funcția de bază) de la Apele Române și 526 lei (în afara funcției de bază). De asemenea, Negoi a mai declarat și 1305 lei – vouchere de vacanță. 

În declarația de interese, Mihaela Andra Negoi a consemnat că este membru Sindicat APEROM


Date din CV
 
Septembrie 2019 - Prezent

Director Departament Dezvoltare Investitii
Administrația Națională „Apele Române“
 
Martie 2019 – Septembrie 2019
Sef Serviciu Urmarire Investitii si Derulare Contracte - Departament Dezvoltare Investitii
 
Ianuarie 2019 – - Martie 2019
Sef Compartiment C.T.E. – Administrația Națională „Apele Române“
 
Ianuarie 2018 - Ianuarie 2019
Coordonator bazin hidrografic Dobrogea - Litoral
 
Septembrie 2017 – Ianuarie 2019
Secretar C.T.E. – Administrația Națională „Apele Române“
 
Februarie 2015 – Decembrie 2017
Responsabil bazin hidrografic Mures
 
Iunie 2014 - Ianuarie 2015
Membru in cadrul Unitatii de Achizitii Centralizata din cadrul Ministerului Mediului Apelor si Padurilor
 
Octombrie 2007 - Iunie 2014
Coordonator Departament Constructii Hidrotehnice 2
 
Iunie 2007 - Septembrie 2007
Inginer constructii
S.C. ABMI Inginerie. SRL - Toulon – Franta
 
August 2006 - Iunie 2007
Inginer proiectant – constructii hidrotehnice
S.C Aquaproiect S.A. Bucuresti

Facem precizarea că am încercat să obținem un punct de vedere de la Mihaela Andra Negoi cu privire la dosarul de la DNA Constanța, însă demersul nostru nu a fost posibil.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Dare de mită în formă continuată (17 acte materiale)
Acord de recunoaștere a vinovăției încheiat cu DNA Constanţa, admis

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii