Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marius Cristian Epure şi Cristina Eleni Marcu Preşedintele şi vicepreşedintele Curţii de Apel Constanţa vor să plece la Înalta Curte

ro

22 Aug, 2019 00:00 2680 Marime text
Secţia pentru judecători a aprobat organizarea concursului de promovare în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în perioada iunie - noiembrie.
 
Concursul se organizează pentru ocuparea unui număr de 12 posturi vacante de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, respectiv: 1 post la Secţia a II-a Civilă, patru posturi la Secţia penală şi şapte posturi la Secţia de Contencios administrativ şi fiscal.
 
Potrivit Institutului Naţional al Magistraturii, concursul constă într-o probă având ca obiect evaluarea actelor întocmite de candidaţi sau care privesc activitatea acestora şi un interviu susţinut în faţa Secţiei pentru judecători.
 
Săptămâna aceasta au loc anonimizarea lucrărilor candidaţilor şi comunicarea către comisiile de evaluare, urmând ca în perioada 26 august - 2 septembrie să se desfăşoare verificarea de către comisiile de evaluare a reprezentativităţii lucrărilor şi realizarea, după caz, a unei noi selecţii în completare.
 
De la Constanţa, la acest concurs s-au înscris pentru ocuparea unui post la Secţia penală judecătorii Marius Cristian Epure, preşedintele Curţii de Apel Constanţa, şi Cristina Eleni Marcu, vicepreşedintele Curţii de Apel Constanţa.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii