Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:49 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ultima oră! Judecătorul Marius Cristian Epure, fost președinte al Curții de Apel Constanța, „undă verde“ de la CSM pentru pensionare

ro

18 Oct, 2023 17:03 1444 Marime text
Judecătorul Marius Cristian Epure

Judecătorul Marius Cristian Epure, fost președinte al Curții de Apel Constanța iese la pensie, a decis azi, 18 octombrie 2023, Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii.
 
Decizia a fost luată cu unanimitate, iar acum Secția va înainta Președintelui României propunerea privind eliberarea magistratului Marius Cristian Epure din funcție, ca urmare a pensionării.
 
Tot în ședința de azi au fost aprobate, de asemenea, cu unanimitate, solicitările de pensionare venite de la mai mulți magistrați din instanțele din țară.
 
Și aceste propuneri vor fi transmise Președintelui României.
 
În prezent, magistratul Marius Cristian Epure își desfășoară activitatea în cadrul Secției Penale și pentru cauze penale cu minori și de familie a Curții de Apel.
 
Printre dosarele mediatizate aflate în atenția magistratului se află cel în care Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, a fost condamnat definitiv pentru fals intelectual, cel privind achitarea definitivă a lui Radu Ștefan Mazăre, fostul primar al municipiului Constanța, dar și cauza în care s-a dispus încetarea procesului penal pornit împotriva lui Gigi Christian Chiru (fost senator), pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, prev. de art. 192 alin. 1 şi 2 cod penal, prin intervenirea prescripţiei răspunderii penale.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Doi foști șefi de parchet din Constanța vor să se întoarcă în magistratură. Vineri are loc interviul la testarea psihologică
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii