Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:08 20 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Breaking News Curtea de Apel Constanța, anunț de ultim moment în dosarul lui Valentin Vrabie, primarul din Medgidia

ro

27 Sep, 2023 15:04 6894 Marime text

 
  • Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Curtea de Apel Constanța a amânat, din nou, pronunțarea în apelul dosarului în care Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, a fost condamnat în primă instanță la un an și șapte luni de executare, pentru săvârșirea infracțiunii de fals intelectual.

Instanța se va pronunța în cauză, conform datelor noastre, la data de 10 octombrie 2023.

Dosarul se află în atenția unui complet de continuitate alcătuit din judecătorii Ileana Anastasiu, Marius Cristian Epure și Ștefania Pîrlogea, de la Curtea de Apel Constanța.
 
Oricare va fi decizia curții, aceasta va fi definitivă!

Amintim că prin Hotărârea nr. 1164/2022 din 28.06.2022 (ce poate fi citită accesând secțiunea Documente), Marius Cătălin Croitoru, președintele Judecătoriei Medgidia, a decis condamnarea în primă instanță a lui Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, la pedeapsa de un an şi şapte luni de închisoare cu executare, pentru săvârşirea infracţiunii de fals intelectual.

Hotărârea Judecătoriei Medgidia a fost contestată de Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, la Curtea de Apel Constanța.
 
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Comunicat oficial
Monica Macovei, fostul ministru al Justiției, trimisă în judecată la Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii