Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mandate de arestare pentru 13 persoane acuzate de trafic de droguri

ro

10 Nov, 2016 23:46 2199 Marime text
Magistrații Tribunalului Olt au emis joi seara mandate de arestare preventivă pentru 13 persoane inculpate pentru constituire de grup infracțional organizat, trafic și consum de droguri, într-un dosar instrumentat de DIICOT și Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate (SCCO), potrivit unor surse apropiate anchetatorilor, informează Agerpres.

Cei 13 inculpați pentru care judecătorii au emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile au fost prezentați joi instanței în stare de reținere. Ordonanțele de reținere au fost emise miercuri seara de procurorii DIICOT.

Polițiștii SCCO și procurorii DIICOT au destructurat miercuri o grupare infracțională care acționa în județele Olt și Teleorman și comercializa droguri de risc. În dosar au fost audiate 43 de persoane și 13 dintre acestea au fost inculpate pentru constituirea unui grup infracțional organizat, trafic și consum de droguri de risc.

Miercuri dimineața, polițiști de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Olt și procurorii DIIICOT Olt, împreună cu polițiști din Slatina și Caracal, au efectuat 10 percheziții, în județele Olt și Teleorman, la locuințele unor persoane bănuite de trafic și consum de droguri, în urma perchezițiilor fiind ridicate peste două kilograme de cannabis, se menționează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Olt.

Potrivit comunicatului, anchetatorii au stabilit că membrii grupării infracționale au comercializat către persoane din județele Olt și Teleorman, din septembrie și până în prezent, aproximativ 10 kilograme de droguri și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, în valoare de 57.000 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii