Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:59 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Închisoare cu executare pentru administratorul unei asociaţii Şi-ar fi cumpărat din banii locatarilor unguente, lenjerie, hârtie igienică şi jucării

ro

18 Jul, 2018 00:00 2404 Marime text
Trimis în judecată de către procurori pentru delapidare, abuz în serviciu şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, administratorul unei asociaţii de proprietari a fost condamnat, în primă instanţă, la patru ani de închisoare, cu executare.
 
Decizia nu este una definitivă, hotărârea fiind atacată la Curtea de Apel Constanţa. Primul termen în apelul dosarului a fost stabilit pentru luna octombrie. 
 
În actul de sesizare a instanţei se arată că inculpatul, în calitatea sa de administrator al unei asociaţii, a achiziţionat cosmetice, geantă de voiaj, cărţi de joc, unguente, maşină de tocat, parfum, hotă, lenjerie, sticlărie/porţelan, casete audio, lucrări de prestări servicii auto, head set pentru telefon mobil, pastă de dinţi, jucării, film foto, ciorapi, decontări transport, detergenţi, balsam, diluant, hârtie igienică, bureţi, calorifer electric etc.
 
În cauză a fost efectuată o expertiză în urma căreia s-a stabilit un prejudiciu aproximativ de peste 720.000 de lei. De asemenea, magistraţii arată că inculpatul ar fi întocmite în mod 93 de facturi şi 90 de chitanţe.
 
Aşa cum arătam şi mai sus, administratorul asociaţiei de proprietari a fost condamnat, în primă instanţă, la patru ani de închisoare, cu executare. Inculpatul a fost obligat să achite asociaţiei suma de 723.906,23 de lei, cu titlu de daune materiale. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii