Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:38 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Primarul Chițac, o nouă întâlnire cu reprezentanții asociațiilor de proprietari. Ce s-a discutat

ro

12 Dec, 2023 15:24 1025 Marime text


foto: Primăria Constanța
Primarul municipiului Constanța, domnul Vergil Chițac, a participat aseară la o întâlnire cu președinții și administratorii asociațiilor de proprietari din municipiul Constanța.

Vergil Chițac: „Gestionând activitatea Primăriei, am înțeles că un aspect important este contactul permanent cu cetățenii. Ne-am întâlnit ca să identificăm problemele, să găsim soluții, dar și să stabilim termene de soluționare. În continuare, ne vom concentra pe rezolvarea problemelor din cartiere.”

La întâlnirea, care a avut loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, au fost prezenți alături de edil și reprezentanți ai direcțiilor din cadrul aparatului administrativ, precum și ai Confort Urban, Termoficare, Direcția Generală Poliția Locală și RAJA, transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial. 

Discuțiile s-au axat pe dificultățile cu care se confruntă asociațiile de proprietari în Constanța și soluțiile pentru rezolvarea acestora.

Probleme ridicate au vizat aspecte dintre cele mai diverse, de la copacii căzuți în urma fenomenelor meteo extreme din luna noiembrie, infrastructură și locuri de parcare până la curățenia din oraș, spațiile verzi, platformele de colectare a deșeurilor sau siguranța în oraș.


Aceste întâlniri, care s-au organizat periodic, sunt foarte utile pentru rezolvarea rapidă a unor probleme ale cetățenilor, precum și pentru informarea reprezentanților asociatiilor de proprietari despre proiectele municipalității și despre obiectivele comune ce țin de bunul mers al cartierului, implicit, al întregului oraș.


Citește și:

Știri ConstanțaLIVE. Proiectul „Reabilitarea rețelelor termice primare/transport a energiei termice din municipiul Constanța – Etapa 1”, la final. Precizări importante (FOTO+VIDEO)
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii