Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Încă o amânare în dosarul în care Nicușor Constantinescu este condamnat la șase ani de închisoare

ro

18 Feb, 2017 05:36 1931 Marime text

Judecătorii Curții de Apel București au  amânat, ieri, soluționarea cauzei în dosarul în care Nicuşor Daniel Constantinescu, fostul şef al Consiliului Judeţean Constanţa, a fost condamnat, în primă instanţă, la şase ani de închisoare.
 
Tot aici, Adrian George Gâmbuțeanu, fostul director general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa, a luat, tot în primă instanţă, patru ani, cinci luni şi zece zile de detenţie.
 
Magistrații au dat un nou termen pentru data de 17 martie, ora  13.00.
 
În prezenta cauză, pe data de 28 octombrie 2016, judecătorii au admis cererea formulată de Nicuşor Daniel Constantinescu, fostul şef al Consiliului Judeţean Constanţa, privind revocarea măsurii arestării preventive. După decizia privind revocarea măsurii arestării preventive, instanţa a constatat că fostul şef al Consiliului Judeţean Constanţa este încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă, pentru executarea pedepsei de cinci ani aplicate în dosarul CMZ.
 
Nicuşor Daniel Constantinescu se află în spatele gratiilor, el fiind condamnat la cinci ani de închisoare în procesul privind presupusa subfinanţare a Centrului Militar Zonal Constanţa. În alte două dosare, fostul şef al administrației județene a fost condamnat la şase şi la 15 ani de închisoare. Pedepsele nu sunt definitive.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii