Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înalta Curte de Casație și Justiție a lansat astăzi aplicația de dosar electronic

ro

07 May, 2020 15:18 1776 Marime text
Înalta Curte de Casație și Justiție a lansat astăzi aplicația de dosar electronic, ca parte a unui proiect mai vast privind digitalizarea instanței supreme.

Aplicația va permite părților și apărătorilor lor accesul direct și imediat la actele dosarului, fără a fi nevoie să se deplaseze la sediul instanței, contribuind astfel la eforturile permanente ale instanței supreme privind combaterea pandemiei de COVID-19.

Procedura de înregistrare este deja deschisă, cererea de înregistrare fiind disponibilă pe site-ul ÎCCJ – www.scj.ro, iar dosarul electronic va fi disponibil începând cu data de 18 mai pentru Secția I Civilă, Secția a II-a Civilă, Secția Penală și completurile de 5 judecători, respectiv de la data de 01 septembrie pentru Secția de Contencios Administrativ și Fiscal, unde volumul documentelor care se impune a fi scanate și transmise în baza de date este foarte ridicat.

Pentru implementarea aplicației Înalta Curte a beneficiat de asistență din partea Tribunalului Arad și a Curții de Apel Galați.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii