Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriela Rugea, propusă șef al Parchetului Judecătoriei Babadag

ro

26 Jan, 2024 14:21 714 Marime text


Magistratul Gabriela Rugea, fost șef al Parchetului Judecătoriei Mangalia, proaspăt revenită în sistem după pensionare și reîncadrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag, a fost propusă pentru delegare în funcția de prim-procuror!
 
Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii va analiza în cadrul ședinței de marți, 30 ianuarie 2024, propunerea de delegare a magistratului Gabriela Rugea în funcția de prim-procuror al Parchetului Judecătoriei Babadag.
 
Funcția de prim-procuror al PJ Babadag este asigurată, cu delegație, de magistratul Tiberiu Meszaroș, a cărui delegare urmează să expire.
 
Amintim, magistratul Gabriela Rugea a ieșit la pensie la finele anului 2022, însă în toamna 2023 a formulat cerere de reîncadrare în funcția de magistrat.
 
După ce a trecut de interviul susținut în fața Secției pentru Procurori a CSM, magistratul a fost reîncadrat, prin decret prezidențial, la Parchetul Judecătoriei Babadag, unitatea de anchetă pentru care procurorul constănțean își exprimase opțiunea.
 
Dacă propunerea va fi admisă, Gabriela Rugea va fi delegată în funcția de prim-procuror al PJ Babadag până la ocuparea funcției, prin concurs, dar nu mai mult de șase luni.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Beatrice Silvia Șișman s-a întors la Parchetul Curții de Apel Constanța. Gabriela Rugea, încadrată la Parchetul Judecătoriei Babadag
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii