Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oficial Conducerea Parchetului Judecătoriei Mangalia, la pensie!

ro

31 Dec, 2022 16:30 1619 Marime text
  • Decizia a fost luată la nivelul Secției pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, cu unanimitate.

Magistratul Gabriela Rugea, prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, a ieșit la pensie!

Solicitarea sa privind eliberarea din funcție, ca urmare a pensionării, a fost aprobată de către membrii Secției pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, în cadrul ultimei ședințe a secției din acest an.


Cererea sa a fost aprobată cu unanimitate, iar Secția a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerii privind eliberarea din funcție, prin pensionare, a șefei Parchetului Judecătoriei Mangalia.


O decizie similară, tot cu unanimitate, a fost luată și în cazul magistratului Laura Angela Cornea, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, cu grad profesional corespunzător parchetului de pe lângă tribunal, gradul urmând să fie obținut începând cu data de 1 ianuarie 2023.


Și în cazul său, Secția pentru Procurori a decis înaintarea către Președintele României a propunerii privind eliberarea magistratului din funcție, prin pensionare.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și

Pensionare la vârful procurorilor antimafia din Constanța! Magistratul care a instrumentat cazul crimelor din serie ce au îngrozit județul părăsește sistemul



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii