Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:08 18 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unanimitate la Secția pentru Procurori a CSM pentru noul șef al anchetatorilor din Mangalia! Ce alt magistrat constănțean a întrunit unanimitatea voturilor

ro

18 Jan, 2023 09:28 1610 Marime text
  • Funcția a devenit vacantă odată cu pensionarea fostului șef, prim procurorul Gabriela Rugea.
Secțai pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a desemnat, cu unanimitate, magistratul care va îndeplini funcția de prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia!
 
Funcția a devenit vacantă odată cu pensionarea fostului șef, prim procurorul Gabriela Rugea.
 
În ședința de ieri, 17 ianuarie 2023, a Secției pentru Procurori, membrii CSM au decis cu unanimitate delegarea magistratului Augustina Liliana Vengherschi în funcția de prim procuror al unității de anchetă din Mangalia.
 
Magistratul este procuror în cadrul parchetului, iar delegarea sa pe funcția de conducere va începe de pe 20 ianuarie 2023 și este valabilă până la ocuparea funcției, prin concurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
În cadrul aceleiași ședințe, un vot unanim l-a obținut și magistratul Monica Mariana Drumea pentru prelungirea delegării sale în funcția de prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârșova.
 
Și în cazul său, delegarea este valabilă până la ocuparea funcției, prin concurs sau examen, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni, delegarea fiind valabilă de astăzi, 18 ianuarie 2023.
 
Ambele unități de parchet, respectiv Parchetul Judecătoriei Mangalia, dar și Parchetul Judecătoriei Hârșova, sunt arondate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii