Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:03 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unul dintre SRL-urile unui fost candidat PNL pentru Consiliul Local mai primește un contract de la Primăria Mangalia (DOCUMENTE)

ro

23 Jun, 2023 00:00 1266 Marime text
  • Primăria Mangalia a atribuit direct contractul de servicii de informare și publicitate societății M&D Promedia Team SRL
  • Contractul este estimat la 13.700 lei fără TVA.
  • Firma controlată de Ionel Rugea a fost înființată în 2021 și desfășoară activități ale agențiilor de publicitate
  • Cifra de afaceri raportată pentru 2022 este de 140.513 lei iar profitul de 103.980 lei la un singur angajat, potrivit www.termene.ro.
  • Ionel Rugea este fost candidat PNL pentru un mandat de consilier local în 2020 în Mangalia. Arenunțat la mandat înaintea de validarea acestuia
  • M&D Promedia Team SRL figurează cu 4 contracte din achiziții publice, toate cu Municipiul Mangalia
 
 

Primăria Mangalia a atribuit direct contractul de servicii de informare și publicitate societății M&D Promedia Team SRL din
Contractul este estimat la 13.700 lei fără TVA.
 
M&D Promedia Team SRL

Firma a fost înființată în 2021 și desfășoară activități ale agențiilor de publicitate.

Cifra de afaceri raportată pentru 2022 este de 140.513 lei iar profitul de 103.980 lei la un singur angajat, potrivit www.termene.ro.

Asociat unic și administrator al SRL-ului este Ionel Rugea, fost candidat PNL pentru un mandat de consilier local în 2020 în Consiliul Local de la Mangalia. A renunțat însă la mandat înaintea de validarea acestuia.

M&D Promedia Team SRL figurează cu 4 contracte din achiziții publice, toate cu Municipiul Mangalia, potrivit www.termene.ro.

Rugea mai figurează în alte două companii cu sediul în sudul litoralului: Mangalia Media SRL unde este asociat majoritar și General Group IT SRL, unde are 50% din acțiuni alături de Emilian Dumbravă, cu care mai este asociat și în Phoenix Telecom SRL.

În Phoenix Telecom SRL cu sediul în București, Rugea are doar 25 de părți sociale, în timp ce alte două firme și un PFA au fost radiate.

În Mangalia Media SRL asociatul minoritar al lui Rugea este Marcel Almajanu. Compania figurează cu 45 de contracte din achiziții publice, multe dintre ele cu Primăria sau Spitalul Mangalia.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Oficial de la DNA! Procurorii Anticorupție explică de ce l-au trimis în judecată de Radu Cristian, primarul din Mangalia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii