Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost procuror general adjunct al Constanței, adjunct în Parchetul General. S-a propus prelungirea delegării pe funcție

ro

08 Aug, 2022 00:00 2252 Marime text
  • Magistratul Ioana Ursache a fost procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța în perioada în care postul de conducere era ocupat de magistratul Elena Vlad, în anul 2010.
 
Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii va pune în discuție prelungirea delegării în funcția de procuror șef adjunct al Secției Resurse Umane a Parchetului General a magistratului Ioana Ursache, fost procuror general adjunct al Constanței.
 
Magistratul Ioana Ursache a fost procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța în perioada în care postul de conducere era ocupat de magistratul Elena Vlad, în anul 2010.
 
Ulterior, aceasta a devenit procuror al DIICOT Constanța, apoi anchetator al Structurii Centrale a DIICOT.
 
În luna februarie 2022, magistratul Ioana Ursache a fost delegată procuror șef adjunct al Secției Resurse Umane a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a României.
 
În ședința de mâine, 9 august 2022, Secția pentru Procurori a Consiliului Superior al Magistraturii va pune în discuție propunerea de prelungire în funcția de conducere a magistratului din Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Fostul procuror general adjunct al Constanţei, la Parchetul Curţii de Apel Bucureşti
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii