Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Flagrant! Trafic de droguri în Portul Turistic Tomis. Mascaţii au găsit pe jos mii de euro

ro

15 Nov, 2018 00:00 2398 Marime text
Procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Constanţa au dispus trimiterea în judecată a unui cetăţean ceh, în vârstă de aproximativ 45 de ani. Bărbatul este acuzat de trafic internaţional de droguri de mare risc.
 
În actul de sesizare a instanţei, procurorii DIICOT arată că inculpatul a fost prins în flagrant, în Portul Turistic Tomis, în timp ce încerca să vândă unui poliţist sub acoperire două pastile de ecstasy. Ulterior cercetărilor specifice, organele de anchetă au descoperit asupra bărbatului aproximativ 1.000 de pastile de ecstasy.
 
Pe asfalt, aproape de locul flagrantului, mascaţii au găsit câteva mii de euro, bani scăpaţi de inculpat în momentul descinderii organelor de poliţie. Fiind audiat în cauză, inculpatul a recunoscut comiterea infracţiunilor.
 
Recent, judecătorii din cadrul Tribunalului Constanţa au dispus condamnarea inculpatului la pedeapsa de şapte ani şi opt luni de închisoare. Totodată, magistraţii au dispus confiscarea specială a următoarelor substanţe aparţinând inculpatului: 7,5 grame pulbere şi 982 comprimate care conţin MDMA, cantitatea de 3,1 grame substanţă cristalizată care conţine MDMA şi zece comprimate care conţine MDMA.
 
Decizia Tribunalului Constanţa nu este definitivă, ea fiind atacată la Curtea de Apel Constanţa, instanţă care va lua o decizie definitivă.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii