Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:11 27 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Curtea de Apel, decizie definitivă într-un dosar vizând PSD Constanța! (MINUTA)

ro

29 May, 2024 17:00 846 Marime text
  • Cazul se afla pe rolul instanțelor din anul 2021.
Curtea de Apel Constanța a închis definitiv astăzi, 29 mai 2024, dosarul deschis de Marian Paștea, consilierul local din Hârșova care și-a pierdut mandatul în urma excluderii din PSD Hârșova!
 
Acțiunea, care era formulată inclusiv în contradictoriu cu Partidul Social Democrat, a fost respinsă definitiv de magistrații constănțeni.
 
Cazul se afla pe rolul instanțelor din anul 2021.
 
Iată minuta deciziei de astăzi, 29 mai 2024, pronunțată de Curtea de Apel Constanța:
 
„Respinge apelul ca nefondat. Definitivă“
 
Dosarul are indicativul 152/118/2021*, iar părți în cauză sunt Paștea Marian, în calitate de apelant reclamant și intimații Organizația Locală Hârșova a Partidului Social Democrat, Organizația Județeană Constanța a Partidului Social Democrat, Partidul Social Democrat și Bulancea Cornel.
 
Potirvit datelor noastre, la Curte dosarul s-a aflat în atenția completului format din magistrații Claudia Bodean și Crina Mihaela Popescu, din cadrul Secției I Civile a instanței.
 
Iată minuta hotărârii inițiale a Tribunalului Constanța, reconfirmată acum la Curtea de Apel:
 
„Admite excepția lipsei calității procesuale pasive a pârâților Partidul Social Democrat-Organizația Locală Hârsova și Partidul Social Democrat-Structura Centrală.
Respinge acțiunea modificată formulată în contradictoriu cu pârâții Partidul Social Democrat-Organizația Locala Hârșova și Partidul Social Democrat-Structura Centrală, ca fiind introdusa împotriva unor persoane fără calitate procesuală.
Respinge excepția inadmisibilității invocată de pârâtul Partidul Social Democrat Organizația Județeană Constanța.
Respinge acțiunea formulată de reclamantul Paștea Marian în contradictoriu cu pârâta Partidul Social Democrat Organizația Județeana Constanța, ca nefondată.
Admite cererea de intervenție accesorie formulată de intervenientul Bulancea Cornel.
Cu drept de apel, care se depune la Tribunalul Constanta, în termen de 30 zile de la comunicare“
 
Potrivit datelor noastre, la Tribunal cazul s-a aflat în atenția completului prezidat de magistratul Adriana Lepădatu, din cadrul Secției I Civile a instanței.
 
Aminitim, cazul a fost trimis spre rejudecare de către Curtea de Apel Constanța, în urma admiterii apelului declarat de Marian Paștea împotriva deciziei inițiale a Tribunalului Constanța de a-i respinge acțiunea.
 
 
Curtea de Apel a reconfirmat prin decizia de astăzi hotărârea inițială a Tribunalului, prin care Marian Paștea pierduse procesul.
 
Decizia de acum este definitivă și nu mai poate fi atacată.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Tribunalul Constanța, motivare în dosarul fostului ofițer din IPJ Constanța acuzat de abuz în serviciu! Prescripţia, împlinită în 2022 (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii