Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:42 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine asigură mentenanţa la sirenele electrice şi electronice de alarmare publică din municipiul Constanţa? (documente)

ro

22 Feb, 2020 00:00 2696 Marime text

Primăria Constanţa a încheiat un contract de prestări servicii privind serviciul de mentenanţă  la sirenele electrice şi electronice de alarmare publică din municipiul Constanţa - Lot 1 şi 2.
Valoarea celor două loturi este de 150.000 de lei fără TVA.
 
Potrivit contractelor, care pot fi consultate în secţiunea Documente, primul lot cuprinde un sistem de alarmare-avertizare pentru 39 de sirene, în timp ce al doilea lot face referire la  un sistem de alarmare-avertizare de 15 sirene, plus dispecer alarmare. Contractul are o valabilitate de 12 luni din momentul semnării.
 
Firma câştigătoare este Axatel Service SRL, cu sediul social în Bucureşti, reprezentată de asociat unic şi administrator Gheorghe Ungureanu. Firma a fost înfiinţată în 2004, are un capital social de 20.200 lei şi un obiect de activitate bazat pe "alte activităţi de telecomunicaţii, plus asigurarea accesului la internet". Firma avea o cifră de afaceri de 2.531.536 lei, un profit net de 630.959 lei şi 19 angajaţi.
 
Axatel Service SRL a mai avut un contract cu Primăria Constanţa în 2016, privind achiziţia a patru sirene electronice de 600 W instalate în patru locaţii din municipiu cu punctul de comandă aflat în sediul Primăriei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra judeţului Constanţa, cine şi ce cumpără, cine şi cât câştigă puteţi citi accesând categoria „Combaterea criminalităţii în achiziţiile publice“.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii