Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cambela Prod SRL, controlată de afaceristul Bela Tănase, a pierdut procesul cu Poliția Locală Constanța

ro

05 Mar, 2024 17:00 1373 Marime text
  • Dosarul are indicativul 5941/212/2022, iar părți sunt Cambela Prod SRL - apelant petent și Primarul Municipiului Constanța - Direcția Generală Poliția Locală - intimat.
  • Asociat unic și administrator este Bela Tănase, care deține și un PFA.
  • De asemenea, Bela Tănase este administrator în Highlife Properties SRL.
 
Magistrații Tribunalului Constanța s-au propunțat în dosarul dintre Cambela Prod SRL și Primarul Municipiului Constanța - Direcția Generală Poliția Locală. 
 
Pe data de 14.07.2023, pe rolul Tribunalului Constanța, Secţia de contencios administrativ şi fiscal a fost depus dosarul nr. unic (nr. format vechi) 5941/212/2022, cu obiectul - anulare proces verbal de contravenţie DGPL 010310, dosarul fiind în stadiu procesual - Apel. Cambela Prod SRL are calitatea de apelant petent, iar Primarul Municipiului Constanța - Direcția Generală Poliția Locală - calitatea de intimat.
 
În ședința din 29.02.2024, magistrații au respins apelul ca nefondat. „Obligă apelanta să achite intimatului suma de 1.000 de lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei pe 29.02.2024“, se spune în soluția pe scurt.
 

 
 

Despre Cambela Prod SRL


 
Potrivit termene.ro, Cambela Prod SRL a fost înființată în anul 2000, are sediul social în comuna Stejaru, județul Tulcea și se ocupă de comerț cu ridicata al cerealelor, semințelor, furajelor și tutunului neprelucrat. Firma are mai multe puncte de lucru în Constanța și Tulcea.
 
Asociat unic și administrator este Bela Tănase, care deține și un PFA. De asemenea, Bela Tănase este administrator în
Highlife Properties SRL.
 
Conform termene.ro, Cambela Prod SRL figurează cu 25 de achiziții directe (Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol, UAT Comuna Stejaru, Școala Gimnazială Beidaud printre autoritățile contractante).
 
În 2022, Cambela Prod SRL a declarat 63 de angajați, profit peste 29,94 de milioane de lei, iar cifra de afaceri a depășit 1,11 miliarde de lei.
 
Firma lui Tănase Bela este implicată în zeci de proiecte imobiliare în Constanța.
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
Citește și:
 
Cambela Prod, certificat de urbanism de la Primăria Constanța
 
Cambela Prod vrea să ridice două blocuri de 7 etaje pe strada Rozelor, din Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii