Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câinii fără stăpân au devenit o problemă pentru administraţia din Negru Vodă. Prefectura a atacat HCL-ul privind activitatea de ecarisaj din localitatea de la graniţa cu Bulgaria

ro

13 Apr, 2018 00:00 2699 Marime text
Prefectura Constanţa solicită în instanţa de contencios-administrativ anularea HCL nr. 66/25.09.2017 emisă de Consiliul Local Negru Vodă, care face obiectul dosarului 2103/118/2018. Dragoş Ungureanu, purtător de cuvânt al Prefecturii Constanţa, ne-a precizat că Instituţia Prefectului a decis să atace hotărârea Consiliului Local Negru Vodă deoarece contractul de ecarisaj era încredinţat unei societăţi comerciale, şi nu unor ONG-uri sau asociaţii, fapt ce ar contravine legii.

Contactat telefonic, primarul oraşului Negru Vodă, Petre Urziceanu, spune că nu a apucat încă să verifice plângerea Prefecturii, însă, din punctul său de vedere, s-a acţionat perfect legal. „Am decis să înfiinţăm la nivelul Primăriei un serviciu de ecarisaj pe care să-l dotăm cu cele necesare desfăşurării activităţii de ecarisaj. Nu am făcut nicio licitaţie, nu ştiu ce s-a înţeles la nivelul Prefecturii. Câinii sunt principala mea problemă în acest moment. Şi sunt obligat să o rezolv. Avem sute de câini, unii sălbatici şi periculoşi, care ne-au invadat localitatea. Ne-a ajutat până acum ceva vreme o asociaţie locală, care a sterilizat zeci de câini. Însă au devenit o problemă şi trebuie să ne mişcăm şi să o rezolvăm. O să studiez exact ce sesizează Prefectura şi vom încerca să ne lămurim“, spune Petre Urziceanu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii