Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:20 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A luat aproape cinci ani cu executare Un bărbat din Vaslui, reclamat la Poliţie că circula haotic prin Constanţa

ro

01 Jan, 2019 00:00 1610 Marime text
Trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, un bărbat de 43 de ani, din Vaslui, a fost condamnat la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare de către magistraţii Judecătoriei Constanţa. 
 
Decizia instanţei a fost contestată de către inculpat la Curtea de Apel Constanţa, primul termen în apelul cauzei fiind stabilit pentru data de 23 ianuarie 2019. Oricare va fi decizia instanţei, aceasta va fi definitivă. 
 
În actul de sesizare a instanţei, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa arată că, la jumătatea lunii octombrie, oamenii legii au fost sesizaţi de către alţi participanţi la trafic cu privire la faptul că pe şoseaua Mangaliei un cetăţean conduce în mod agresiv o maşină.
 
În scurt timp, poliţiştii de la Rutiera Constanţa au identificat maşina în cauză, în faza unui bloc. Ulterior, oamenii legii au stabilit că inculpatul a creat o stare de pericol continuă pentru ceilalţi conducători auto, iar, la un moment dat, a lovit două autoturisme parcate.
 
În faţa magistraţilor, inculpatul, care nu are permis de conducere şi a refuzat prelevarea de mostre biologice, a declarat că regretă comiterea faptelor şi că ele nu se vor mai repeta. 
 
Aşa cum arătam şi mai sus, decizia Judecătoriei Constanţa a fost contestată de către inculpat la Curtea de Apel Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii