Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Vaslui Un bărbat a ajuns la spital după ce a căzut un ATV peste el (FOTO)

ro

14 Aug, 2023 09:51 939 Marime text
Sursă foto: ISU Vaslui
  • Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD tip B2 (EPA), pentru descarcerarea/deblocarea, evacuarea, evaluarea și acordarea primului ajutor persoanelor implicate într-un accident produs azi noapte într-o zonă accidentată dintre localitățile Zăpodeni și Ferești.
 
Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD tip B2 (EPA), pentru descarcerarea/deblocarea, evacuarea, evaluarea și acordarea primului ajutor persoanelor implicate într-un accident produs azi noapte într-o zonă accidentată dintre localitățile Zăpodeni și Ferești, transmite un comunicat din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.
 
În accident a fost implicat un ATV în care se aflau două persoane. La un moment dat, conducătorul auto a încercat să urce o pantă abruptă, a pierdut controlul mijlocului de transport și s-a răsturnat. ATV-ul a căzut peste un bărbat în vârstă de 32 ani.
 
La sosirea echipajelor de intervenție, victima se afla sub ATV,  conștientă și cooperantă. Bărbatul în vârstă de 32 ani a fost scos de sub ATV și transportat pe targă, pe o distanță de peste 350 metri, până la ambulanța SMURD. Victima a fost evaluată, a primit primul ajutor și pentru că prezenta mai multe traumatisme și acuza dureri lombare, a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui.
 
Cauzele și circumstanțele producerii acestui accident sunt cercetate pe polițiști, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Explozie în Costinești! Posibil mină marină
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii