Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA-n amiaza mare Minivacanța de 1 Mai în Delta Dunării

ro

28 Apr, 2022 15:25 1820 Marime text
  • Vineri, 29 aprilie, ora 13,00, la „ZIUA-n amiaza mare” invitați vor fi reprezentanți ai Asociației Delta Dunării, ai pescarilor, proprietari de pensiuni din Deltă și autorități locale din zonă.
 
ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
 
Peste 90% din unitățile de cazare din Delta Dunării sunt rezervate pentru minivacanța de 1 Mai. Sunt turiști care au preferat să se relaxeze în mijlocul naturii, departe de agitația cotidiană. Au ales să se cazeze la casele tradiționale de aici, în pensiuni sau hoteluri.
 
Președintele Asociației Delta Dunării, Cătălin Țibuleac, va prezenta, printre altele, ofertele de cazare și de ce Delta Dunării atrage turiștii ca un magnet în orice perioadă a anului.
 
Iar secretarul general al Asociației, Corina Davidov, va vorbi despre Delta Dunării ca destinație turistică pentru ofertele culinare, prezentându-le și pe bucătăresele locului. Sarmale din carne de pește, cârnați, friptură de pește, ciorbă cu perișoare din pește, ardei umpluți cu pește, saramură, sunt doar câteva din delicioasele preparate cu care sunt îmbiați turiștii ajunși în Deltă.
 
Ofertele de agrement în Delta Dunării, mai ales in această perioadă, când natura renaște, sunt de nerefuzat. Plimbări pe canale în bărci cu motoare silențioase, cu hidrobiciclete, cu caiace, sesiuni de birdwhatching pentru că multe păsări s-au întors la cuiburi. Despre toate acestea, și nu numai, aflați mai multe la „ZIUA-n amiaza mare”.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii