Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:42 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA-n amiaza mare Invitatul este Claudiu Iorga Palaz, un politician priceput în administrație și, mai ales, în tehnici de apărare

ro

03 Jun, 2021 16:22 3295 Marime text
  • Ziua-n amiaza mare este cea mai nouă emisiune din portofoliul ZIUA de Constanța
  • Realizatorul emisiunii este jurnalista Feri Predescu
 
ZIUA-n amiaza mare va avea o frecvență săptămânală, prima emisiune urmând să se desfășoare vineri, 4 iunie, de la ora 13.00
 
Realizatorul emisiunii este jurnalista Feri Predescu, un nume cunoscut în presă. Primul ei invitat este Claudiu Iorga Palaz, un politician priceput în administrație și, mai ales, în tehnici de apărare.
 
Claudiu Palaz și soția sa, Claudia Florentina, au doi copii. După terminarea facultății, se angajează în Primăria Constanța, în funcția de consilier juridic. Va ocupa postul până la câștigarea Primăriei de către Radu Mazăre. Moment în care se mută la Prefectură, în funcția de secretar general. În anul 2006 este numit subprefect al județului. În 2009, ajunge cel mai tânăr prefect al Constanței. In calitate de lider al organizației județene a PMP, Claudiu Palaz a fost, în mandatul 2016-2020, vicepreședine al Consiliului Județean Constanța.

Ziua-n amiaza mare poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
 

Despre Feri Predescu

Din 1994 în presă, Feri Predescu s-a remarcat prin profesionalism, obiectivitate, sinceritate și nu a lăsat niciodată ca presa să fie călcată în picioare de către persoanele care nu aveau decât interese la mijloc. BBC, Pro TV, Antena 1, Mediafax, Evenimentul Zilei, Europa FM sau TVR sunt doar câteva dintre redacțiile cu care jurnalistul de la malul mării a colaborat de-a lungul anilor. De remarcat este faptul că Feri Predescu a reușit să câștige la CEDO un proces prin care i-a fost încălcat dreptul la liberă exprimare, fiind vorba de procesul în care a fost implicat fostul primar al Constanței, Radu Ștefan Mazăre. Feri Predescu a dat dovadă de corectitudine și și-a demonstrat valoarea jurnalistică de-a lungul anilor prin subiectele de interes pe care le-a tratat.


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii