Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„ZIUA-n amiaza mare” cu Mohammad Murad

ro

09 Jun, 2022 16:54 1801 Marime text


Omul de afaceri Mohammad Murad este invitat, vineri, 10 iunie, ora 13, 00 la „ZIUA-n amiaza mare”.Unul dintre cei mai mari investitori în turismul din România deține cele mai multe dintre hotelurile sale, pe litoral. Mohammad Murad este, după cum îi place să spună, investitorul cu cele mai multe locuri de cazare de la mare.
 
ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
 
Ideea invitării la „ZIUA-n amiaza mare” a cunoscutului om de afaceri, medic, de origine libaneză, care trăiește de peste 35 de ani în România, a apărut după ce acesta a organizat o conferință de presă la complexul său hotelier din Mamaia Nord.  Temele anunțate erau concesionarea fostei închisori Doftana, pe care vrea să o transforme în cel mai mare centru cultural, istoric și turistic din țară, precum și lipsa acută a forței de muncă, deficit cu care se confruntă toate ramurile economiei românești, nu numai turismul.
 
A ajuns însă, vrând-nevrând, și la subiecte politice, moment în care a vorbit din calitatea sa de membru activ în conducerea Partidului Ecologist Român, formațiune politică în care s-a înscris relativ recent. Din această postură a acuzat puterea politică locală, mai exact pe prefectul Constanței, Silviu Coșa, și pe liderul PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, de obstrucționarea accesului la comunicarea cu membrii Executivului.
 
Mai exact cu ministrul Turismului, Daniel Constantin Cadariu, prezent săptămâna trecută pe litoral. Opinii politice, așadar. Nu i-a uitat nici pe primarii de pe litoral, începând cu Vergil Chițac.
 
A fost momentul în care am decis să îi luăm un interviu mai amplu, pentru „ZIUA-n amiaza mare”. Veți afla, astfel, printre altele, cum privește Mohammad Murad modul în care este administrat orașul Constanța, ce nemulțumiri are despre actuala clasă politică, cu ce soluții ar veni el dacă ar administra o localitate de pe litoral și nu numai.
 
Vom afla și ce își dorește pentru următoarele alegeri, pentru că intenția lui este să se ocupe de administrația locală. Care sunt orașele pentru primăria cărora Mohammad Murad va opta să candideze în 2024, aflați la „ZIUA-n amiaza mare”. 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii