Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA-n amiaza mare Avocatul Cătălin Filișan- „Am în spate o echipă de eroi”

ro

18 Jun, 2021 13:24 5005 Marime text

 
  • Invitatul nostru de astăzi la „Ziua-n amiaza mare” este avocatul Cătălin Filișan, decanul Baroului Constanța.
  • „Ziua-n amiaza mare” este cea mai nouă emisiune din portofoliul ZIUA de Constanța iar realizatorul emisiunii este jurnalista Feri Predescu.
Cătălin Filișan este președintele Asociației Constanța Restart, iar sloganul acțiunilor a fost și este „FAPTE, NU VORBE”.

Filișan a fost întrebat cum a reușit să convingă voluntarii să se implice.

„Am în spate o echipă de eroi. Asociația Constanța Restart s-a dezvoltat în mod natural. Prima acțiune mai importantă a fost în 2018 ”, precizează Filișan.

Filișan a vorbit despre Parcul Ovidius.

„Nu am avut nicio contribuție din partea autorităților. Din start a fost un proiect realizat de zona privată. Acest parc este foarte accesibil” precizează Filișan.

„Nu este suficient să stăm să comentăm. M-am hotărât să mă implic în zona civică. Iubind natura, a fost zona în care am simțit nevoia să mă implic”, mai spune avocatul.

„Nu ne oprim aici. Nu ne interesează politica”, declară Filișan.

Cătălin Filișan a subliniat importanța reamenajării parcurilor din Constanța.

„Eu aș fi pornit de la reamenajarea parcurilor pe care le avem acum. S-ar schimba fața orașului”, mai spune președintele Asociației Constanța Restart.


Avocatul Cătălin Filişan este născut în anul 1977.

A fost consilier local din partea Partidului Democrat Liberal în urma alegerilor locale din anul 2008. După niciun an de mandat, mai precis pe 7 aprilie 2009, a hotărât să-şi dea demisia din Consiliul Local al Municipiului Constanţa şi să se dedice exclusiv avocaturii.

În ceea ce priveşte calitatea sa de avocat, Cătălin Filişan a intrat în Baroul Constanţa pe 1 decembrie 2000, fiind absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, şi poate pleda la instanţele de orice grad.
Din martie 2019 este decanul Baroului Constanța.






 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii