Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:27 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Stadiul lucrărilor în cadrul procesului de înnisipare a plajelor de pe litoralul românesc

ro

06 Dec, 2021 14:34 2159 Marime text
  • Șeful Direcției Apelor Române Dobrogea Litoral vorbește la ZIUA LIVE despre stadiul lucrărilor de reducere a eroziunii costiere de pe litoralul românesc, despre lucrările întreținere care se fac în această perioadă dar și ce soluții se caută pentru exploatarea noilor suprafețe de plajă în sezonul estival 2022
  • Paul Cononov a deținut în perioada 2005 - 2008 funcția de guvernator al Administraţiei Rezervaţia Biosferei Delta Dunării
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră

Paul Cononov, directorul Administrației Bazinale de Apă Dobrogea este invitatul ediției ZIUA LIVE de marți, 7 decembrie.

De la ora 14.00, șeful Apelor Române vorbește despre stadiul lucrărilor de reducere a eroziunii costiere de pe litoralul românesc, despre lucrările întreținere care se fac în această perioadă dar și ce soluții se caută pentru exploatarea noilor suprafețe de plajă în sezonul estival 2022.

Tot la ZIUA LIVE discutăm și despre soarta pasarelei din Mamaia, după finalizarea procesului de conservare dar și despre procesele cu primăriile care au intabulat suprafețe de plaje fără cu încălcarea legislației în vigoare.

Paul Cononov, fost director la Sistemul de Gospodărire a Apelor de la Tulcea, a preluat conducerea Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral în luna iunie a.c.

Paul Cononov a deținut în perioada 2005 - 2008 funcția de guvernator al Administraţiei Rezervaţia Biosferei Delta Dunării.


ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.











 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii