Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se pregătea de pensie, dar partidul îl vrea înapoi! Hristu Uzun ar putea reveni la conducerea Apelor Române Dobrogea – Litoral

ro

01 Mar, 2022 00:00 4902 Marime text
  • Directorul general al Administrației Naționale Apele Române (ANAR) este Gabriel Francisk Stika
  • Acesta a fost numit recent la conducerea ANAR la propunerea PSD
  • Pe 4 martie expiră mandatul de director interimar al Direcției Apelor Române Dobrogea Litoral al fostului Guvernator al Deltei Dunării, Paul Conovov
  • Acesta a precizat că nu știe dacă mandatul său va fi prelungit dar nici nu are motive să-și facă probleme, din moment ce funcția este una interimară.
  • Surse politice ne-au declarat că social-democrații de la Constanța vor să-și impună un reprezentant la conducerea Administrației Bazinale Apele Române Dobrogea Litoral
  • O discuție în acest sens s-ar fi purtat și în Biroul Județean al PSD Constanța, fiind nominalizat pentru această funcție, Hristu Uzun, membru PSD, actualmente inginer în cadrul Serviciului Investiții al instituției
  • Uzun a mai condus ABADL începând în 2017 până în februarie 2020, când și-a semnat demisia, după ce, Corpul de Control al Administrației Naționale Apele Române (ANAR) a verificat contractele derulate de Direcția Apelor Române Dobrogea - Litoral, angajări și pontaje
 
 
Directorul general al Administrației Naționale Apele Române (ANAR) este Gabriel Francisk Stika.
Acesta a fost numit recent la conducerea ANAR la propunerea PSD.
Stika a mai fost director al direcției de drumuri din perioada 2018-2020 din Consiliului Județean Caraș Severin și viceprimar PSD la Oțelul Roșu.
Stika este considerat un apropiat al deputatului Ion Mocioalcă, fiind susținut de vicepremierul Sorin Grindeanu.  
Pe 4 martie expiră mandatul de director interimar al Direcției Apelor Române Dobrogea Litoral al fostului Guvernator al Deltei Dunării, Paul Conovov.

Acesta a precizat că nu știe dacă mandatul său va fi prelungit dar nici nu are motive să-și facă probleme, din moment ce funcția este una interimară.

Surse politice ne-au declarat că social-democrații de la Constanța vor să-și impună un reprezentant la conducerea Administrației Bazinale Apele Române Dobrogea Litoral.

O discuție în acest sens s-ar fi purtat și în Biroul Județean al PSD Constanța, fiind nominalizat pentru această funcție, Hristu Uzun, membru PSD, actualmente inginer în cadrul Serviciului Investiții al instituției.

Uzun a mai condus ABADL începând în 2017, ca urmare a unui concurs organizat de către reprezentanții instituției. La concurs au participat atunci doi angajați ai instituției.
 
În februarie 2020, Hristu Uzun și-a semnat demisia, după ce, Corpul de Control al Administrației Naționale Apele Române (ANAR) a verificat contractele derulate de Direcția Apelor Române Dobrogea - Litoral, angajări și pontaje. 
 
Au fost verificate toate contractele încheiate de ABADL, inclusiv cele privind gospodărirea plajelor de pe litoral.
 
Contactat telefonic, Uzun, care din informațiile noastre se pregătea să se pensioneze, spune că nu știe că „l-ar paște” din nou postul de director, dar că orice este posibil.
Într-adevăr, orice poate fi posibil, mai ales că PSD a reușit să-și impună omul și la nivel național.
 
Vom reveni.
 
Citește și:

Hristu Uzun și-a semnat demisia. Bogdan Bola preia postul de director general

Corpul de Control al ANAR verifică activitatea Direcției Apelor Române Dobrogea Litoral

Director nou la Direcția Apelor Române Dobrogea Litoral

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii