Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fost director al Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral trebuie să restituie indemnizaţia de concediu de odihnă încasată necuvenit

ro

09 Feb, 2023 00:00 3560 Marime text
  • Magistrații de la Tribunalul Constanța, secția civilă I, s-au pronunțat în dosarul nr.4622/118/2022 având ca obiect acţiune în răspundere patrimonială
  • Părți în dosar sunt Administrația Națională Apele Române - Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral care are calitatea de reclamant iar Paul Cononov, fost director al instituției, care are calitatea de pârât
  • Magistrații de la Tribunalul Constanța au admis în parte cererea ABADL și obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei reprezentând indemnizaţie de concediu de odihnă încasată necuvenit în perioada 30 iunie 2019-decembrie 2021
  • Ambele părți din dosar, au declarat  apel la Curtea de Apel Constanța
 
 
Magistrații de la Tribunalul Constanța, secția civilă I, s-au pronunțat în dosarul nr.4622/118/2022 având ca obiect acţiune în răspundere patrimonială.

Părți în dosar sunt Administrația Națională Apele Române - Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral care are calitatea de reclamant iar Paul Cononov, fost director al instituției, care are calitatea de pârât.

La termenul din 19.01.2023, magistrații de la Tribunalul Constanța au admis în parte cererea ABADL.

Iată soluția pe scurt: „Admite excepţia prescripţiei dreptului la acţiune pentru pretenţiile aferente perioadei aprilie 2018- 29 iunie 2019.

Respinge pretenţiile aferente perioadei aprilie 2018 – 29 iunie 2019, ca prescrise.

Admite în parte cererea de chemare în judecată.

Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei reprezentând indemnizaţie de concediu de odihnă încasată necuvenit în perioada 30 iunie 2019-decembrie 2021.

Cu apel în 10 zile de la comunicare, ce se va depune la Tribunalul Constanţa".

Ambele părți din dosar, au declarat  apel la Curtea de Apel Constanța.

Vă reamintim, Cononov a fost numit director al Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral pe 9 iunie 2021 iar mandatul său de director s-a încheiat în martie 2022.

Până la numirea în fruntea ABADL, Cononov a fost director la Sistemul de Gospodărire a Apelor de la Tulcea, iar în trecut Guvernatorul Deltei Dunării.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


ZIUA LIVE. Paul Cononov, director ABADL – „Ar trebui înființată o Poliție a Mediului”! (VIDEO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii