Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Mai girează USR Constanța politicile unui primar intrat în atenția procurorilor DNA?

ro

30 May, 2022 16:38 1923 Marime text

 
  • Promedă sau șosea de coastă pe taluzul municipiului Constanța
  • Mai girează USR Constanța politicile unui primar intrat în atenția procurorilor DNA
  • Ce se va întâmpla cu USR, în condițiile în care se discută despre o plecare a lui Dacian Cioloș și a membrilor PLUS din partid dar și despre nemulțumiri legate de lipsa de dezbatere internă

Unul dintre amendamentele propuse de USR Constanţa şi incluse prin vot în Bugetul Local 2022 îl reprezintă actualizarea documentaţiilor pentru construirea unei promenade pietonale de-a lungul coastei orașului.

Amenajarea unei promenade pe toată porțiunea dintre Plaja Modern și zona Pescărie ar putea fi uitat, din moment ce primarul Vergil Chițac nu va renunța la proiectul care prevede construirea unei șosele care să facă legătura între plaja Modern și strada Bucovina. Aflăm detalii, marți, 31 mai 2022, de la ora 14.00 la ZIUA LIVE. Invitat este președintele USR Constanța, Dumitru Caragheorghe.

Amintim că în ședința de Consiliu Local de ieri, prima încercare a edilului de cedare către Confort Urban a două suprafețe de teren din taluzul Constanței în vederea construirii unei șosele care să facă legătura între plaja Modern și strada Bucovina a fost aprobată doar 5 consilieri locali (de la PSD) din 24 prezenți la ședință. Aleșii locali ai USR au votat împotrivă, iar liberalii s-au abținut.

Nu este de altfel nici primul și nici ultimul proiect controversat inițiat de primarul Vergil Chițac, intrat recent și în atenția procurorilor DNA.

Și tot la ZIUA LIVE despre ce se va întâmpla cu USR, în condițiile în care se discută despre o plecare a lui Dacian Cioloș și a membrilor PLUS din partid dar și despre nemulțumiri legate de lipsa de dezbatere internă.

USR se pregăteşte pentru alegeri interne, Congresul partidului urmând să aibă loc în vară sau în toamnă.

ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii