Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:53 27 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Iarna sosește și mulți copii din județ nu au încălțări de iarnă. Campania "Încalță un copil sărman"!

ro

13 Oct, 2021 15:04 1172 Marime text
  • Preotul intenţionează, cu sprijinul comunităţii, să ofere încălţăminte de iarnă pentru 1.000 de copii din satele sărace din județ
  • Campania se desfăşoară în perioada 6 octombrie – 6 noiembrie
  • Pentru fiecare pereche de încălţăminte donată, parohia va achiziţiona o altă pereche


Claudiu Banu, preotul parohul de la biserica Sfântul Mare Mucenic Mina din Parc Tăbăcărie, implicat în multe campanii umanitare și proiecte sociale a lansat în mediul online campania „Încalţă un copil sărman”.

Preotul intenţionează, cu sprijinul comunităţii, să ofere încălţăminte de iarnă pentru 1.000 de copii din satele sărace din judeţ.
Campania se desfăşoară în perioada 6 octombrie – 6 noiembrie. Pentru fiecare pereche de încălţăminte donată, parohia va achiziţiona o altă pereche.

Discutăm despre această campanie și despre cum vă puteți alătura acestui demers, joi, 14 octombrie de la ora 14.00 la ZIUA LIVE chiar cu inițiatorul acesteia, părintele Claudiu Banu.

Încălţămintea va fi distribuită în perioada 8-9 noiembrie.

Preotul paroh Banu Claudiu de la Parohia Sfântul Mare Mucenic Mina a implementat mai multe proiecte sociale în comunitatea parohială, iar în cursul lunii august a inaugurat, la Techirghiol, un aşezământ pentru copii abandonaţi.


ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.

Ti-a placut articolul?

Comentarii