Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șeful ISJ Constanța, Sorin Mihai, invitat la „ZIUA-n amiaza mare”

ro

16 Sep, 2021 15:43 2569 Marime text

  • Invitatul ediției din 17 septembrie, ora 13.00, a emisiunii „ZIUA-n amiaza mare” este profesorul Sorin Mihai, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Constanța
 
ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală, este realizată de jurnalista Feri Predescu și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
 
Inspectorul general Sorin Mihai va prezenta tabloul general al învățământului constănțean în contextul începerii anului școlar, în condițiile restrictive impuse de pandemie.

Va vorbi despre concursurile pentru conducerile școlilor din județul Constanța, despre problemele din unitățile de învățământ, la început de an școlar.

Nu va uita nici de reclamațiile primite la Inspectoratul Școlar Județean din partea părinților sau chiar a cadrelor didactice, acum, în primele zile de școală.

Nu în ultimul rând, șeful ISJ Constanța va vorbi despre cazurile de infectări de după începerea cursurilor, dar și despre campania intensă derulată, alături de DSP Constanța, pentru vaccinarea elevilor și a profesorilor.

De altfel, la numirea sa în funcție, în iarna lui 2019, profesorul Sorin Mihai promitea transparență și onestitate, dând asigurări că principiul central pe care își va structura activitatea este dialogul.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii