Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele RESTO, Roberto Tortora, la „ZIUA-n amiaza mare”

ro

31 Mar, 2022 14:28 1936 Marime text

 
  • Invitatul ediției de vineri, 1 aprilie, ora 13.00, a emisiunii „ZIUA-n amiaza mare” este președintele Asociației patronale RESTO de pe litoral, Roberto Tortora.
 
Ales recent în fruntea acestei asociații care reprezintă interesele agenților economici care dețin restaurante, cluburi, baruri, beach-baruri, terase, saloane de evenimente, operatori de plaje, Roberto Tortora va explica, în emisiune, ce responsabilități are în noua sa calitate.
 
ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
 
Născut pe malul Mării Adriatice, la Pescara, italianul va povesti cum s-a îndrăgostit de România, în urmă cu 27 de ani, și de ce a ales apoi litoralul românesc al Mării Negre pentru a-și deschide o afacere.
 
De aproape doi ani, împreună cu zeci de operatori de plajă din Mamaia, asociația pe care Roberto Tortora o conduce încearcă să convingă autoritățile că plajele lărgite trebuie exploatate în așa fel încât să mulțumească turiștii.
 
Se pare că și în acest sezon estival, pentru a face plajă sau o baie în mare, turiștii din Mamaia vor fi nevoiți să își care bagajele și șezlongurile până la țărm. Iar pentru a bea un suc sau o bere, vor face cale întoarsă, alte sute de metri, până la beach-barul din capătul dinspre stațiune al plajei.
 
Reprezentanți ai Asociației patronale RESTO, alături de alte asociații reprezentative din turismul de pe litoral, au cerut, în urmă cu câteva zile, să se vadă cu responsabili din ministerele Mediului și al Turismului. Ei speră ca măcar pentru sezonul  estival 2022 să se găsească o soluție prin care turiștii să se bucure de servicii complete, de calitate, pe plajele din Mamaia.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii