Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Panaitescu, cel mai longeviv motociclist din România, la „ZIUA-n amiaza mare”

ro

24 Mar, 2022 12:08 3145 Marime text
 
  • La respectabila vârstă de 92 de ani, Mircea Panaitescu, cel mai longeviv motociclist din România, a fost cooptat recent în clubul DarkKnights, participând astfel la campaniile umanitare organizate de acești pasionați ai motoarelor pe două roți.
 
Domnul Mircea conduce motociclete de 64 de ani, cu ultima lui achiziție, „de proveniență sovietică”, având la bord 38.000 de kilometri. Doamna Margareta, prietena lui mai tânără cu 24 de ani, spune că „domnul Mircea este născut pe motocicletă”. În emisiunea „Ziua-n amiaza mare”, de vineri, 25 martie, vom afla, printre altele, care este secretul tinereții lui Mircea Panaitescu, ce alte pasiuni are, ce își propune pentru viitor, ce își dorește el cel mai mult.
 
Va fi însoțit de partenera lui, Margareta, care nu îl scapă din ochi. De altfel, special pentru ea și-a cumpărat domnul Mircea motocicleta Ural, cu ataș. Să o aibă mereu alături pentru a-l atenționa în caz că nu este atent în trafic. Cei doi ies zilnic la plimbare cu motocicleta, indiferent de vreme. Și, de câte ori sunt invitați de membrii clubului motocicliștilor DarkKnights, răspund prezent.
 
La rândul lui, Mircea Labeș, membru activ al clubului DarkKnights, va certifica, la „ZIUA-n amiaza mare”, cât de pozitivă este influența motociclistului veteran în acțiunile organizate pentru ajutorarea celor nevoiași sau pur și simplu când ies împreună, cu motoarele, la plimbare.
 
ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii