Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul Bogdan Bola, liberalul „orbanist“, invitat la „ZIUA-n amiaza mare“

ro

21 Oct, 2021 16:49 2271 Marime text


 
  • Invitatul ediției din 22 octombrie, ora 13.00, a emisiunii „ZIUA-n amiaza mare“ este deputatul PNL de Constanța, Bogdan Bola.
 
ZIUA-n amiaza mare are o frecvență săptămânală, este realizată de jurnalista Feri Predescu și poate fi vizionată pe pagina www.ziuaconstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta.
 
Deputatul PNL de Constanța Bogdan Bola este singurul liberal constănțean care și-a asumat, oficial, susținerea lui Ludovic Orban la congresul partidului din 25 septembrie. Asta în condițiile care întreaga organizație județeană a PNL Constanța a ieșit, la scenă deschisă, și a anunțat să se situează de partea premierului în funcție, Florin Cîțu, la șefia formațiunii politice. Bogdan Bola are o lungă experiență în PNL, s-a înscris la 14 ani în partid.

El avea speranța că după congresul PNL, când Florin Cîțu a fost ales președinte, vrăjmășiile din partid se vor domoli, dar realitatea dovedește contrariul. Disensiunile în partid s-au acutizat, coaliția de la putere a fost distrusă, guvernanții nu mai guvernează și, în plină criză politică și economică, nimeni nu-și asumă vreo greșeală, potrivit lui Bogdan Bola. Nu mai vorbim de catastrofa pandemică în care se află țara.

Deputatul PNL de Constanța va prezenta, la „ZIUA-n amiaza mare“, propriile puncte de vedere despre viitorul partidului, în care speră să rămână până la sfârșit, speranța într-o guvernare „fără alianțe nesănătoase” și, în contextul crizei politice, modul în care se mai muncește, acum, în Parlament.  
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii